Ledningspersonal vid YA!

Jobba hos oss

Samkommunen är en stor arbetsgivare med cirka 295 tillsvidare anställda. En stor del av personalen består av lärare eller utbildare, men vi har också ekonomi-, fastighets-, it- och annan stödpersonal. Vid teatern anställer vi skådespelare, teknisk personal för ljus och ljud, sömmerskor med flera, och vid KulturÖsterbotten anställs projektpersonal. Våra anställda hittar du över hela Österbotten.

De arbetar inom Yrkesakademin i Österbotten (YA!), Wasa Teater- Österbottens regionteater (WT), KulturÖsterbotten (KÖ, inklusive Luckan i Sydösterbotten och Luckan i Karleby) och centralförvaltning och servicetjänster.

Fasta verksamhetspunkter finns i Vasa, Närpes, Kristinestad (Luckan i Sydösterbotten), Pedersöre, Jakobstad, Karleby (Luckan i Karleby) och Kaskö (Luckan i Sydösterbotten).

På större delen vår personal tillämpas kommunala sektorns kollektivavtal. Utvecklingssamtal förs med alla i personalen. Vi har nära samarbete med företagshälsovården och vi erbjuder vår personal både lagstadgad företagshälsovård samt allmän sjukvård på våra flesta verksamhetsorter. Vi erbjuder även vår personal Tyky-Kunto+-sedlar.

Våra ägarkommuner

Karleby stad hemsida

Karleby

Jakobstads hemsidor

Jakobstad

Kronoby

Larsmo

Pedersöre

Nykarleby

Vörå

Korsholm

Vasa

Malax

Närpes

Korsnäs

Kristinestad

Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur logotyp
Kungsgårdsvägen 30 A | 65380 Vasa  
Tfn. 06-324 2211 | info[at]sofuk.fi