• Jobba hos oss

Jobba hos oss

 

Samkommunen är en stor arbetsgivare med cirka 295 tillsvidare anställda. En stor del av personalen består av lärare eller utbildare, men vi har också ekonomi-, fastighets-, it- och annan stödpersonal. Vid teatern anställer vi skådespelare, teknisk personal för ljus och ljud, sömmerskor med flera, och vid KulturÖsterbotten anställs projektpersonal. Våra anställda hittar du över hela Österbotten. De arbetar inom Yrkesakademin i Österbotten (YA!), Wasa Teater- Österbottens regionteater (WT), KulturÖsterbotten (KÖ, inklusive Luckan i Sydösterbotten och Luckan i Karleby) och centralförvaltning och servicetjänster.

Fasta verksamhetspunkter finns i Vasa, Närpes, Kristinestad (Luckan i Sydösterbotten), Pedersöre, Jakobstad, Karleby(Luckan i Karleby) och Kaskö (Luckan i Sydösterbotten).

På större delen vår personal tillämpas kommunala sektorns kollektivavtal. Utvecklingssamtal förs med alla i personalen. Vi har nära samarbete med företagshälsovården och vi erbjuder vår personal både lagstadgad företagshälsovård samt allmän sjukvård på våra flesta verksamhetsorter. Vi erbjuder även vår personal Tyky-Kunto+-sedlar.

Skriv ut